En toilettaske til mænd skal have masser af orden

En toilettaske til mænd skal have masser af orden  

Hvis man ville forsøge at sammenligne en toilettaske til mænd, med en toilettaske til kvinder, ville man først og fremmest opdage hvor stor forskel der er på mængden af rum i de forskellige typer af toilettasker. Hos kvinder ser man oftest at en toilettaske nærmest er som et lille net, hvor alt ligger hulter til bulter. Det er en anelse kontraintuitivt, da mænd typisk har lidt færre ting med på rejse, men samtidig ønsker sig væsentligt mindre orden.
Nogen mænd kunne måske fristes til at tro, det ikke lige var nødvendigt for dem at have en toilettaske med, når de skal af sted på tur. Men før man har set sig om, så er der faktisk en række ting man bør pakke og have med i sin toilettaske. Først og fremmest er der jo tandbørsten, som er grundstenen i alle toilettasker. Derefter vil mange mænd nok mene at det også ville være ønskværdigt lige at smide en deodorant ned i toilettasken. Og før man ved af det, er den helt fyldt op.
En god toilettaske til mænd skal være indrettet således det hele er overskueligt. Der er flere metoder til at opnå den orden på, og én af metoderne er med de toilettasker som bliver foldet sammen og har en krog i toppen. Det er praktisk hvis man er på hotel eller lignende. Her kan man således lige hænge sin toilettaske på en knag, og dermed få fuldt overblik over alle de ting man måtte have taget med på tur.

En god toilettaske til mænd afhænger af situationen

Hvis man rigtig er gearnørd vil man nok sige, at det kan være nødvendigt at have mere end en toilettaske som mand. Ikke nødvendigvis fordi man gerne vil have flere toilettasker med på samme tid, men fordi der er forskel på hvilken toilettaske som er praktisk når man skal af sted på overlevelsestur, og den man skal have med på en længere forretningsrejse.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Sandaler udsalg klæder en på til enhver lejlighed

FINDERSKEEPERS

Ecco støvler giver en komfort og ro hele vejen derude