Vinter frakker er typisk til lidt mere elegante lejligheder

Vinter frakker er typisk til lidt mere elegante lejligheder

Man kan måske godt sige at der ikke er meget mere forskel på jakker og frakker en længden. Men når alt kommer til alt, så handler det også om hvordan man tænker på beklædningen. De fleste associerer nok en frakke med et finere stykke beklædning, end en jakke der oftere tjener et praktisk formål. Men uanset hvad, så vil man i hvert fald de fleste tilfælde se vinter frakker, som bliver brugt i finere sammenhænge, end vinterjakker, der har et mere sportsligt udtryk.
Inden for kategorien vinter jakker, findes der også en hel underkategori, som kaldes for trench coats. Det er en type frakke, som ofte bruges blandt folk, der bærer vinter frakke fordi det er koldt og nødvendigt. Med andre ord, er her tale om en jakke, som skal bruges af folk, der også er nødt til at tænke lidt på stilen, når de klæder sig på til den Danske vinter, som godt kan blive så kold, at man bør tage sig i agt, for ikke at blive fanget i den forkerte beklædning.
Noget af det der kendetegner en frakke, er meget ofte, at den har nogle andre typer af detaljer, end en jakke der svarer til den. Hvor jakken nok har en hætte, og et snefang, har frakken nok nærmere to rækker af knapper af synsmæssige årsager. Det er også derfor, at man ikke særligt tit ser vinter frakker brugt i praktiske sammenhænge, da de i rigtig mange tilfælde slet ikke er egnede til det. De tjener udelukkende det formål, at sørge for at man ikke fryser når man er udendørs, i forsøget på at komme fra A til B.

En vinter frakke er ofte med detaljer til damer

En grund til at mange damer er betagede af vinter frakker frem for vinter jakker, er at de ofte har nogle detaljer, som gør at man kan tilpasse dem, så de får mere eller mindre form. Det ses tit, at vinter frakker har et bælte, som kan spændes ind, således frakken får en mere feminin form, som fremhæver taljen, og dermed de kvindelige træk.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Jakker skal passe til forskellige sæsoner

Ergonomiske og smarte Ecco sandaler til damer

Billig Fjällräven – få en perfekt tur ud i naturen